دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴  |  Monday, 02 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۳۰۳۳
تاریخ انتشار : ۱۴ : ۱۳ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

به گزارش دیباچه ، در هفته ای که گذشت جامعه موسیقی کشور یکی از هنرمندان مطرح عرصه موسیقی را از دست داد. 

منوچهر اسلامی موسیقیدان، آهنگساز و نوازنده ترومپت و از افراد شاخص در عرصه موسیقی کشور درسن ۸۲ سالگی از دنیا رفت.

خبرهای کوتاه موسیقی | درگذشت منوچهر اسلامی موسیقیدان، آهنگساز و نوازنده ترومپت و واکنش امید حاجیلی!

این خبر را امید حاجیلی که در خارج از کشور بود در صفحه اینستاگرامش منتشر کرد.

منوچهر اسلامی ۳ اردیبهشت ۱۳۲۰ در تهران متولد شد.او از سال ۱۳۴۱ کار حرفه‌ای خود را به عنوان نوازنده ترومپت و ساکسوفون آغاز کرد و از سال ۱۳۴۵ به اجرای موسیقی مشغول بود.

خبرهای کوتاه موسیقی | درگذشت منوچهر اسلامی موسیقیدان، آهنگساز و نوازنده ترومپت و واکنش امید حاجیلی!

تنظیم ترانه‌های پاپ نظیر: آئینه ، حباب ، پاپا ، نخل جنوب و … از آثار او است.

جلسه‌ی نقد و بررسی آلبوم موسیقی «خلسه‌ ادوار» 

جلسه‌ی نقد و بررسی آلبوم موسیقی «خلسه‌ ادوار» اثر احمد خادم‌پر با حضور دکتر رشید کاکاوند، دکتر عطاء‌الله کوپال، مهرزاد هویدا، سهند آدم‌عارف و محمود غفاری برگزار می‌شود.

خبرهای کوتاه موسیقی | درگذشت منوچهر اسلامی موسیقیدان، آهنگساز و نوازنده ترومپت و واکنش امید حاجیلی!

احمد خادم‌پر؛ نوازنده‌ی سه‌تار، تمبک و سازهای کوبه‌ای است. او از درس‌های جلال ذوالفنون، محمدرضا لطفی و داریوش طلایی بهره برده است و از سال ۱۳۹۰ تاکنون در مکتب‌خانه‌ میرزاعبدالله تدریس می‌کند. اولین آلبوم مستقل او با نام "اثیری" در سال ۱۳۸۲ و دومین آلبومش در همکاری با استاد زنده‌یاد محمدرضا لطفی با نام "هزارمضراب، نم‌ باران" در سال ۱۳۹۰ منتشر شده و "خلسه ادوار" سومین آلبوم او محسوب می‌شود.
مکتبخانه میرزاعبدالله واقع در خیابان انقلاب، ابتدای خیابان شریعتی، خیابان حقوقی، ساختمان ۱۱۰، پلاک ۴۲، طبقه‌ی سوم و حضور در این نشست برای عموم آزاد است.
 
رشید چشمگیر تک آهنگ موسیقی
 
براساس گزارشی که دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر کرده است، در تیرماه امسال ۲۷۰ تک‌آهنگ موسیقی آن هم در حوزه پاپ مجوز انتشار گرفته‌اند؛ درحالی که تعداد مجوزهای صادر شده برای سایر ژانرها در مجموع به ۸۲ می‌رسد. البته که این امر اتفاق جدیدی نیست و در همین اردیبهشت ماه نیز ۳۰۹ اثر در ژانر موسیقی پاپ و ۷۱ اثر در سایر ژانرها مجوز انتشار گرفتند.
خبرهای کوتاه موسیقی | درگذشت منوچهر اسلامی موسیقیدان، آهنگساز و نوازنده ترومپت و واکنش امید حاجیلی!
 
آنطور که خبرگزاری ایسنا به آن اشاره کرده؛  " دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کرده که مجوز ۳۵۲ تک آهنگ، ۲۶ آلبوم موسیقی، ۲۲ نماهنگ و یک مجوز تاسیس و تمدید استودیوی صدابرداری و مراکز تولید و تکثیر آثار صوتی و تصویری صادر شده است؛همچنین در مدت یاد شده، ۱۲۸ اجرای صحنه‌ای موسیقی مجوز گرفته‌اند که دفعات اجراهای صحنه‌ای ۲۹۴ اجرا بوده است."

در میان تک‌آهنگ‌های مجوز گرفته، ۲۷۰ اثر در ژانر موسیقی پاپ، ۳۶ اثر در ژانر موسیقی تلفیقی، ۲۰ اثر در ژانر موسیقی نواحی، ۹ اثر در ژانر موسیقی سنتی، ۸ اثر در ژانر موسیقی کلاسیک، ۸ اثر در ژانر موسیقی الکترونیک و یک اثر در قالب موسیقی کودک تولید شده‌اند.

در بخش آلبوم‌ها نیز مجوز ۷ آلبوم موسیقی سنتی، دو آلبوم موسیقی کلاسیک، ۴ آلبوم موسیقی پاپ، دو آلبوم موسیقی نواحی، ۸ آلبوم موسیقی تلفیقی، دو آلبوم موسیقی الکترونیک و یک سرود در تیرماه ۱۴۰۲ صادر شده است. برای این آثار مجوز انتشار صادرشده و زمان انتشار آن در اختیار مالک اثر است.

 
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳